Grissini met artisjokkenpaté (10 stuks)



Ingrediënten:

  • 10 dikke soepstengels

  • Franzosi paté di carciofi (ca. 10 eetlepels)

  • ca. 10 basilicumblaadjes

  • 10 flinterdunne plakjes prosciutto di Parma

Spreid voorzichtig de dunne plakjes Parmaham uit, en bestrijk ze met een eetlepel van de

heerlijke Franzosi paté di carciofi (artisjokkenpaté).

Rol de basilicumblaadjes op, en snijd ze in dunne reepjes. Verdeel wat van de reepjes over

de artisjokkenpaté.

Leg een soepstengel (één grissino, twee grissini) op de paté. Rol de parmaham op. Herhaal

tien keer, en serveer met nog wat reepjes basilicum. Laat de soepstengels niet te lang staan,

anders worden ze zacht.

Serveersuggestie: voor mensen die geen varkensvlees eten, is bresaola of eventueel zelfs

rookvlees (zie foto hieronder) een smaakvol alternatief.



Download hier het recept:

Recept Grissini met artisjokkenpaté
.pdf
Download PDF • 5.94MB